Közvetítői szakágazat E-Business Holding Kft

  Az iroda az alábbi munkaközösségek tagja:

 • Közvetítői

E-Business Holding Kft

XII. kerület, Orbánhegyi u 14
06209380490
sandor.viktoria@e-bh.huIroda portfóliója

Munkatársak

 • Sándor Viktória


  Telefon:
  20-938-0490
  E-Mail:
  v.sandor@e-bh.hu

Bemutatkozás

Cégünk 2001-es alapítása óta mindig a legújabb és legfejlettebb módszereket alkalmazva gyarapítja tudásbázisát, hogy a piaci igényekhez idomultan és az ügyfél elvárásaihoz 100%-ban alkalmazkodva nyújtsa szolgáltatásait. Célunk nem csak a vásárlói igények kielégítése, hanem a széleskörű tájékoztatás, az ingatlanközvetítői szolgáltatás szakmai színvonalának növelése szakmapolitikai eszközökkel. A piaci igények folyamatos figyelése, a külföldi trendek begyűrűzése, annak a hazai kereslet-kínálatra való hatásának tanulmányozása, mind olyan napi feladat, mely elősegíti a vásárlók, megbízók jobb megértését., Hatékonyabb kommunikációval pedig jól feltérképezhető, definiálható az igény, melynek kielégítése így rövidebb időt vesz igénybe. A szakmai tanácsadáson túl, jogi és hitelközvetítői háttérrel is segítjük ügyfeleink \"egykapus ügyintézését\"!
Aki nálunk teszi le a voksát, akár eladóként /bérbeadóként, akár potenciális vevőként/bérlőként az teljes körű és problémamentes kiszolgálásban részesül, mentesítve a többcsatornás megoldásoktól.
Cégünk munkatársai elkötelezett hívei a fenntartható fejlődésnek, zöld technológiáknak, a klasszikus szénhidrogén alapú fűtésrendszerek alternatív energiával történő kiváltásának. E szemléletmód terjesztése vállaltunk új küldetése és egyben kihívás egy még nem létező ingatlanpiaci szegmens kialakítására. A People Home Modell - az Emberi Otthon Modell márkanév felépítésén bábáskodunk olyan Passzívházakat tervező és kivitelező cég együttműködésével (PHM KFT), akik már bizonyítottan és a Darmstadti Passzívház minősítő intézet pecsétjével ellátott ingatlanokkal büszkélkedhetnek. A felépített és általunk új piaci szereplőként a köztudatba kerülő ingatlanokban az emberek hosszútávon, évtizedekben mérten élhetőbb, energiafelhasználás tekintetében a nullához közeli szintű házakban tölthetik el mindennapjaikat. Az épület üzemelése során nem bocsájt ki káros anyagot, nem használ fosszilis energiát és nagyrészt újrahasznosított alapanyagok beépítésével készül el. Küldetésünknek tekintjük, hogy minél több vásárló figyelmét irányítsuk az alternatív energiák felhasználásával üzemelő épületek felé, tájékoztassuk őket azok működéséről, előnyéről, és meggyőzően érveljünk a jövőbeni értékállóság kapcsán is. Az ingatlan értéke a fosszilis energiahordozóktól való függetlensége, valamint az éghajlatváltozás miatt folyamatosan nő. Mivel 2020-tól Magyarországon is csak zéró energiafelhasználású új építésű épületet szabad építeni, ezért törekvésünk messzemenőkig megfelel a kor és a jövő követelményeinek! Az általunk ajánlott technológia váltás pedig az emberi élet záloga saját múltunk boldog kék bolygóján, a környezetünk, gyermekeink zöldebb jövője érdekében.

  Üzenet küldése az irodának

  Név:
  E-Mail:
  Telefonszám:
  Üzenet: