Közvetítői szakágazat ingatlaniroda@immoveszprem.hu

  Az iroda az alábbi munkaközösségek tagja:

  • Közvetítői

ingatlaniroda@immoveszprem.hu

Veszprém, Boglárka 10/F.

ingatlaniroda@immoveszprem.huIroda portfóliója


Bemutatkozás

Koczkás Csaba ingatlanközvetítő, egyéni vállalkozó vagyok, a KOCZKÁS INGATLANIRODA és a www.immoveszprem.hu valamint a www.yoingatlan.hu honlap üzemeltetője.

2002 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel

Irodánk az alábbi szakmai szervezet bejegyzett, felelősségbiztosítással rendelkező tagja:
Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete (MIÉSZ)

Nyitvatartás: telefonon (70/311 56 49) előre egyeztetett helyszínen és időpontban történik az ingatlan bemutatása, megbízás felvétele, vagy tárgyalás irodában (8200 Veszprém Bajcsy út 15 I/6).

Teljes körű ingatlanközvetítést végzünk az alábbi helyszíneken és ingatlan típusokban:
Veszprémben, a Bakonyban, Balaton parton és a Balaton-felvidéken foglalkozunk új és régebbi építésű lakó ingatlanok (családi házak, sor-lánc-társasházak, lakások, nyaralók), külterületi szőlő, pince-présház, erdő, szántó, legelő, továbbá, irodák kereskedelmi és vendéglátó egységek, kastélyok, lakó, ipari telkek és ipari, mezőgazdasági létesítmények közvetítésével, bérbeadásával. Lakóingatlanok bérbeadását általában csak Veszprémben vállaljuk.
ÜZLETI ELVÜNK:
a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, munkánkkal. Nem 1 "megvágott kuncsaftot" akarunk, hanem sok visszatérő elégedett ügyfelet, akik bennünket ajánlanak rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek (és nem az ellenségeiknek, abból mindenkinek kevesebb van, az nekünk kevesebb ügyfél).

Üzenet küldése az irodának

Név:
E-Mail:
Telefonszám:
Üzenet: