Drexler Ingatlaniroda


Drexler Ingatlaniroda

VI. kerület, Teréz Krt 35
06-70/-6021015
renata@ingatlandrexler.huIroda portfóliója

Munkatársak

 • Szépe Renáta


  Telefon:
  20-953-6410
  E-Mail:
  renata@ingatlandrexler.hu

Bemutatkozás

Társaságunk 1999-ben alakult azzal a nem titkolt céllal, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni azokat az ügyfeleket, akik ingatlanokat szeretnének vásárolni vagy eladni. Az ingatlan szakmával azonban, mint önálló vállalkozók 1995 óta foglalkozunk.

Ajánlataink között megtalálhatóak a kisebb értékű lakások és a nagyobb értéket képviselő luxus családi házak, vagy irodák, ipari, kereskedelmi ingatlanok, építési telkek. A velünk való megelégedettséget jelzi, a rendszeresen visszatérő illetve valakikre hivatkozó ügyfél. Szlogenünk - MINDEN AMI INGATLAN - tényleg helytálló, hiszen 150 iroda ajánlatából dolgozhatunk. Mi komolyan gondoljuk, hogy amiből élünk, azt csak jól lehet csinálni!

Ennek érdekében ingyenes szaktanácsadással és ügyvédi háttérrel állunk rendelkezésre, mivel olyan ügyfeleket szeretnénk elengedni tőlünk, akik jó hírnevünket öregbíteni tudják. Amennyiben Ön diszkréciót és magas színvonalú komplett kiszolgálást szeretne, akkor elérhet bennünket személyesen, telefonon, faxon, levélben, e-mailben, esetleg a honlapunkon kalandozhat kínálataink között.

Elérhetőségünk:
Szépe Renáta referens
06-70/602-1015
renata@ingatlandrexler.hu
http://drexleringatlan.munkakozosseg.hu


Cím: 1067 Budapest, Teréz krt. 35.
Telefon: 302-48-48
Fax: 301-03-38
E-mail: info@ingatlandrexler.hu
WEB: www.ingatlandrexler.hu
www.origoingatlan.hu/drexler


  Üzenet küldése az irodának

  Név:
  E-Mail:
  Telefonszám:
  Üzenet: